In het voorjaar van 2003 is BTI opgericht. Na ruime ervaringen in de openbare Vervoersmarkt (OV), heeft BTI zich in 2006 tevens toegelegd op de bedrijfswagenmarkt. Als leverancier van o.a. Mercedes Benz, DAF, Iveco, Man en Volkswagen, houdt BTI zich bezig met roetfiltersystemen en NOx reductie systemen.

Naast deze activiteiten heeft BTI zich ook toegelegd op het leveren van onderdelen voor roetfilters en het reinigen van keramische- en silicium carbide filters/katalysatoren. Het reviseren van filters en/of katalysatoren behoort ook tot één van de mogelijkheden die BTI u biedt.

Om een indruk te krijgen van onze producten kunt u een kijkje nemen op onze website. uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Bedrijf

BT Industrial (BTI) in een onafhankelijke leverancier, dienstverlener en installateur van roetfilters en SCRT NOx verminderingssystemen voor zowel on-road als non-road toepassingen. Tevens is ons bedrijf specialist in het reinigen en repareren van roetfilters en katalysatoren. Dankzij een goede relatie met overheden en –agentschappen alsmede vele jaren ervaring, bent u verzekerd van prima adviezen en producten in overeenstemming met de wetgeving van morgen.

BTI ondersteunt u bij de selectie en de installatie van een passend systeem en zorgt, indien gewenst, voor het onderhoud ervan. Gebaseerd op een goede handleiding is het eenvoudig om een systeem van ons te retrofitten in zowel lichte als zware trucks alsmede in campers en bussen. In de meeste gevallen zonder wijzigingen aan de originele componenten.

Ook bestaande bouwmachines, andere non-road machines, stationaire diesels en schepen  kunnen naderhand met een roetfilter systeem of een SCRT combinatie  bestaande uit een roetfilter en een NOx verminderingssysteem, uitgevoerd worden. Dit teneinde aan hogere gezondheidseisen te voldoen of om de motor naar een hogere EU emissie trap op te graderen.

Onze roetfilters zijn door VERT goedgekeurd en gecertificeerd als basis voor andere goedkeuringscertificaten.

BT Industrial is een gespecialiseerde partner voor retrofit emissiereductiesystemen die economische en maatwerk oplossingen levert van de voorbereidingsfase via ontwikkeling, applicatie en installatie tot professionele nazorg.

Als logische consequentie en als dienstverlening voor onze klanten, is BTI ook geëngageerd leverancier van onderdelen voor deze systemen en reinigt zowel roetfilters als katalysatoren.

Geschiedenis
BTI werd in het voorjaar van 2003 opgericht. Na ruime ervaring te hebben opgedaan bij het openbaar vervoer, heeft BTI zich vanaf 2006 ook toegelegd op de bedrijfswagenmarkt en leverde duizenden roetfilters en SCR systemen aan klanten zoals Mercedes Benz, DAF, IVECO, MAN en Volkswagen alsmede aan vele openbaar

Ontmoet ons team!

Hans Eshuis

Manager

Angela Eshuis

Financial Consultant/ Manager

Vincent Eshuis